Kuchyňský nůž z damaškové oceli nejen pro profesionální využití se hodí pro amatérské kuchaře, domácí gurmány i labužníky. Univerzální využití v kuchyni. Čepel je vyrobena z kvalitní 67vrstvé damaškové oceli vzniklé ze dvou různých ocelí, které jsou zahříváním spojeny v jeden celek. Damašková ocel je tvrdá, odolná vůči opotřebení, vysoce stabilní a má dlouhou životnost. Krájení je přesné a dokonalé. V případě nutnosti nabroušení ostří použijte kuchyňský brousek, ocílku. Rukojeť nože je vyrobena z pakka dřeva (pakkawood) – tlakově zpracovaného kompozitu dřeva a pryskyřice, který je stabilní, tepelně a vlhkostně odolný i vůči mechanickému opotřebení.
Technické parametry:
- Materiál: damašková ocel (tvrdost 60 HRC – podle Rockwella), rukojeť – pakka dřevo
- Rozměry: celková délka nože 26,5 cm, čepel 15,5 cm, ostří 15,5 cm
- Není vhodný do myčky
- Po použití nůž ručně umyjte teplou vodou s mycím prostředkem a dobře vysušte
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář